Αθλητισμός|01.12.2018 19:18

Super League: Η ΑΕΛ «σκόρπισε» τον Πανιώνιο στους τέσσερις ανέμους

Newsroom

Με εμφάνιση βγαλμένη από τις καλύτερες μέρες της, η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας τον Πανιώνιο με 4-2. Η ομάδα του Φέστα νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο της και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλες φορές. Η Λάρισα πήρε προβάδισμα στο 14’ με τον Νούνιτς, που εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα ακριβείας του Μπαργκάν και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανιώνιος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μασούρα (18’). Ο αρχηγός του Πανιωνίου εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Ζίζιτς και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας και το ρεκόρ του Κώστα Μήτρογλου με γκολ σε πέντε συνεχόμενα ματς.

Ωστόσο, το ματς έγειρε οριστικά προς την πλευρά των γηπεδούχων, όταν ο Τσιλούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για κλωτσιά στον Χούμπτσεφ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η ΑΕΛ πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 53’ και τελείωσε το ματς στο 58’ με τον Μπαργκαν να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 64’ ο Νούνιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ έπειτα από ασίστ του Ντέλετιτς και ο Πανιώνιος μείωσε απλά στις καθυστερήσεις με τον Ντουρμισάι. Η νίκη της ΑΕΛ πάντως δεν έσβησε τη φωτιά, με συνεχή συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Μπαργκάν (82’ Σαχίτι), Φατιόν (68’ Πίτι), Κοεφ (22’ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς, Ντέλετιτς.

Πανιώνιος: Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Οικονομίδης (67’ Σαραμαντάς), Κεϊτά, Τσιλούλης, Μασούρας, Πίρις, Ντουρμισαϊ.

ΑΕΛΠανιώνιος