Αθλητισμός|01.12.2018 21:28

Super League: «Χ»αμένοι και οι δύο στη Ριζούπολη

Σταύρος Καζαντζόγλου

Δίχως νικητή (ισόπαλο 1-1) ολοκληρώθηκε το ματς της Ριζούπολης μεταξύ Απόλλωνα και Ατρόμητου. Αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, καθώς δεν βοηθά στους στόχους που έχουν οι δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας πήρε μεν τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα – στην πρεμιέρα του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του – αλλά ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, πήρε προβάδισμα και ζητούσε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας ήταν ομοιογενής, έδειξε ομάδα και κατάφερε να προηγηθεί στο 26’. Ο Τριάδης σούταρε έξω από την περιοχή, το σουτ κόντραρε στον Ρισβάνη και ξεγέλασε τον Μέγερι καταλήγοντας στα δίχτυα του.

Ο Ατρόμητος έδειξε αντανακλαστικά και ισοφάρισε στο 39’, όταν ο Γιαννούλης έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη στον Μπρούνο που μπήκε στην περιοχή και σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κόντραρε στον Κωτσόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Χουάντερσον. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες έκαναν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ

Ατρόμητος: Μέγερι, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Μάντσον (73’ Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς). 

Απόλλων ΣμύρνηςΑτρόμητοςΡιζούπολη