Αθλητισμός|01.12.2018 21:27

Super League: Χωρίς νικητή η κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Σε ματς γεμάτο ένταση, συγκινήσεις και ανατροπές, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν πιεστικοί, ο Πετράκης άλλαξε πολλές φορές την διάταξη της ομάδας του για να βρει λύσεις και τελικά κατάφερε να κερδίσει τον πόντο χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Αθανασιάδη. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να ντουμπλάρει τις νίκες του, έπειτα από το 2-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά κράτησε τη διαφορά από τον ΟΦΗ που παραμένει δίχως νίκη για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με πολλά νεύρα, διακοπές και φάουλ. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 53’, όταν οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ στο όριο της περιοχής. Ο Πλατέλλας έδωσε τη μπάλα δίπλα του στον Ποτουρίδη, που με σουτ από τον άξονα, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βελλίδη.

Οι Ηπειρώτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 83’. Ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, και ο Αθανασιάδης με φοβερό γυριστό από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε και έσωσε την παρτίδα για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67’ Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (60’ Κρίζμαν)

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο (83’ Παπαστεριανός), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (90’+ Κοιλιάρας), Σάσι (69’ Μιχόγεβιτς), Βουό

ΟΦΗ