Αθλητισμός | 06.01.2020 18:49

Τελειώνει ο Τσέρι από τον Ολυμπιακό! Σοβαρό επεισόδιο με Μπόλντγουιν

Newsroom

Μετράει ώρες στον Ολυμπιακό ο Γουίλ Τσέρι! Ο Αμερικανός άσος είχε έντονο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής (5/1) με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Κι όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει άμεσα από τους «ερυθρόλευκους». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ότι οι δυο παίκτες είχαν έντονο επεισόδιο μετά από άμυνα του Μπόλντγουιν στον Τσέρι και την αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο. Μάλιστα, ο κόουτς της ομάδας Κεστούτις Κεμζούρα αποφάσισε να διώξει και τους δυο παίκτες από την προπόνηση.

Εκείνος όμως που θα πληρώσει τη... ζημιά είναι ο Τσέρι καθώς θεωρείται ο βασικός υπαίτιος για το επεισόδιο, ενώ παράλληλα δεν πείθει και με τις εμφανίσεις του. Ο Τσέρι έχει εφέτος 5,4 πόντους (47% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο, 67% στις βολές), δύο ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 21 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες (πέντε συμμετοχές στην αρχική πεντάδα). Ηδη μάλιστα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ, ενώ όλα δείχνουν πως επιστρέφει άμεσα και ο Χαραλαμπόπουλος στο ρόστερ.

Σε απολογία όμως κλήθηκε από την πειραϊκή ΚΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, και ο Γουίλι Ριντ διότι έπεσε σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα στα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και αργότερα στην προπόνηση της Κυριακής (5/1). Παράλληλα, στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος παραμένει μέχρι να... φύγει.

Ουίλ ΤσέριΟλυμπιακόςΓουέιντ Μπόλντγουινμπάσκετ