Αθλητισμός|08.01.2020 00:15

Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Σίτι! Εκανε περίπατο στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Newsroom

Στα χρόνια της κυριαρχίας του σερ Αλεξ Φέργκιουσον στο αγγλικό ποδόσφαιρο, θα... γελούσαν στο Μάντσεστερ αν τους έλεγαν ότι θα ερχόταν μια ημέρα που η Σίτι θα έκανε περιπάτους στο Ολντ Τράφορντ. Πλέον έχει πάψει να είναι αστείο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την εκπληκτική ομάδα του θρυλικού Σκωτσέζου προπονητή που την καθιέρωσε ως την πιο επιτυχημένη ομάδα στο Νησί τα τελευταία 20 χρόνια. Το υπενθύμισε η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι που έκανε... βόλτα στο σπίτι της «αιώνιας» αντιπάλου επικρατώντας 1-3.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν επιβλητική, ιδίως στο α' ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα: στο 17' ο Μπερνάρντο Σίλβα άνοιξε το σκορ, στο 33' ο Μαχρέζ πέτυχε το 2-0 και στο 39' ο Περέιρα με αυτογκόλ έπειτα από τρομερή ενέργεια του Ντε Μπρόινε «έγραψε» το... σβηστό 0-3, που απλώς μετατράπηκε σε 1-3 στο 70' με το γκολ του Ράσφορντ.

Αν και στην Αγγλία ποτέ δεν ξέρεις, όλα δείχνουν πως, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της στις 29/1, η Σίτι κρατάει γερά στο χέρι της το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λέστερ - Αστον Βίλα.

Μάντσεστερ ΣίτιποδόσφαιροΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛιγκ Καπ Αγγλίας