Αθλητισμός|22.01.2020 01:18

Ο διάσημος dj Γκονζάλες «υποδέχεται» την Μπαρτσελόνα στην Ίμπιζα!

Θοδωρής Φελάνης

Η Ίμπιζα το παγκοσμίως φημισμένο για την ξέφρενη καλοκαιρινή ζωή που προσφέρει στους επισκέπτες του νησί ετοιμάζεται να υποδεχθεί(Τετάρτη, 22/1) την φημισμένη Μπαρτσελόνα, σε ένα ιστορικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα  (Unión Deportiva Ibiza) για το Copa del Rey  το οποίο θα μεταδοθεί   ζωντανά στις 20.00 από το Open TV.

To Open εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ισπανίας (Copa del Rey) για την περίοδο 2019-2020.

Για το νησί Εϊβίσα (όπως αποκαλούν την Ίμπιζα στα καταλανικά) των 150.000 μόνιμων περίπου κατοίκων, αυτό είναι το γεγονός της χρονιάς. Η Ίμπιζα είναι ένα μέρος που φιλοξενεί δεκάδες μουσικές σκηνές κάθε καλοκαίρι συνεπώς η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι. Γι αυτό τον λόγο «επιστρατεύθηκε» ένας φημισμένος διεθνώς Ισπανός DJ,  ο Manu González, γνωστός από τις συνεργασίες του με ξακουστά clubs όπως η Amnesia και το Blue Marlin: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι παρών σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Ίμπιζα», έγραψε στο instagram ο González που μάλιστα έγινε θέμα και στην «Marca».

T
T

Μια παέλια και 4 εισιτήρια προς 2.500 ευρώ!

Φυσικά τα 5.000 περίπου εισιτήρια που τυπώθηκαν για το ματς καθώς αυτή είναι η χωρητικότητα της έδρας της Ιμπίζα (το Estadi Municipal de Can Misses) η οποία να θυμίζουμε πώς αγωνίζεται στην Segunda División B,  έγιναν καπνός. Ισπανικά δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως αρκετά από αυτά βγήκαν στην μαύρη αγορά με …κεκαλυμμένο τρόπο. Ιδιοκτήτης εστιατορίου παραδείγματος χάρη έβαλε αγγελία προσφέροντας σε μια τετράδα πελατών μια παέλια και 4 εισιτήρια για το ματς προς 2.500 ευρώ!   Επίσης έγινε καταγγελία πως εκλάπησαν από τα γραφεία 40 εισιτήρια που προορίζονταν για το προσωπικό της ομάδας, τα οποία η διοίκηση ακύρωσε όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της.

Η χιονισμένη Σαλαμάνκα υποδέχεται την Ρεάλ

Μια άλλη ομάδα της τρίτης κατηγορίας του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Ουνιονίστας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στην Σαλαμάνκα(Τετάρτη 22/01, στις 22.00) επίσης για την φάση των «32» του Copa del Ray. Όπως στην Ιμπίζα  έτσι και στην Σαλαμάνκα η πόλη περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο γεγονός. Μεγάλο εμπόδιο στην προετοιμασία του αγώνα είναι οι καιρικές συνθήκες καθώς στην πόλη της δυτικής Ισπανίας (με πληθυσμό περίπου 160.000 κατοίκους) σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις. Ισπανικά μέσα ενημέρωσης κατέγραψαν την προσπάθεια εργαζομένων ώστε να καθαρίσουν όσο δυνατόν καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο. Η Ουνιονίστας  πρόσφατα πανηγύρισε μια μεγάλη επιτυχία καθώς κατάφερε να αποκλείσει από το Κύπελλο την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

T

ποδόσφαιροcopa del ReyOpen TVΡεαλ ΜαδρίτηςΙσπανίαΜπαρτσελόνα