Αθλητισμός|23.01.2020 00:30

Big 4 και στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός! Νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο

Newsroom

Επειτα από μια δύσκολη περίοδο, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι διανύει το καλύτερο... φεγγάρι του στη Super League κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Οι «πράσινοι», επιβεβαίωσαν και στο γήπεδο ότι ανήκουν στους Big 4 όχι μόνο λόγω φανέλας και ονόματος, καθώς μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το πολύτιμο «διπλό» στην Ξάνθη, ήταν σαρωτικοί και απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη νίκησε με 3-0 την ομάδα του Περιστερίου και όχι μόνο σταθεροποίησε τη θέση του στην τετράδα αλλά απέκτησε και διαφορά ασφαλείας (+5 βαθμών) από τον πέμπτο ΟΦΗ.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για το «τριφύλλι» καθώς προηγήθηκε νωρίς νωρίς (στο 4') με γκολ του Κουρμπέλη (1-0). Και προτού συνέλθουν οι παίκτες του Ατρομήτου, έμειναν και με δέκα στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κιβρακίδη στο 32'. Εκτοτε έγινε σαφώς ευκολότερο το έργο των «πρασίνων», που πέτυχαν το 2-0 με τον Σένκενφελντ στο 66' και με τον Περέρα στο 78'.

Από το «τριφύλλι» εξαιρετικός ήταν, μολονότι δεν σκόραρε, ο Μακέντα, ο οποίος μοίρασε και μια ασίστ, ενώ συνολικά η ομάδα του Δώνη πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση δείχνοντας ότι έχει ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Ζαχίντ (68’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός). 

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46’ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42’ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος. 

ΑτρόμητοςποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuperLeague