Αθλητισμός|23.01.2020 18:36

Τέσσερις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, μία σύλληψη οπαδού του ΟΦΗ και 30 προσαγωγές

Newsroom

Τέσσερις οπαδοί του Ολυμπιακού κι ένας οπαδός του ΟΦΗ συνελήφθησαν από τις αρχές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για τα συμβάντα που καταγράφηκαν στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο. Παράλληλα η αστυνομία προχώρησε και σε περισσότερες από 35 προσαγωγές. 

Στον έλεγχο που έγινε στους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την άφιξή τους στο Ηράκλειο, έγιναν 22 προσαγωγές (ανάμεσά τους και τρεις αλλοδαποί), από τις οποίες οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις (τρεις ημεδαποί στην κατοχή των οποίων κατά περίπτωση βρέθηκαν γκλοπς και ακατέργαστη κάνναβη).

Στη διάρκεια άλλου ελέγχου που έγινε στην πλατεία Ελευθερίας προσήχθησαν 12 οπαδοί του Ολυμπιακού εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και έγινε μία σύλληψη για κατοχή φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή. Τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα, ένας οπαδός του ΟΦΗ από τη θύρα 4 φορώντας full face στο πρόσωπό του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκε προς την Θύρα 6, που βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίζοντάς τους και ρίχνοντάς τους αντικείμενα. Ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μεταλλικό ξιφίδιο και μια σιδερογροθιά.

SuperLeagueποδόσφαιροΟλυμπιακόςΟΦΗ