Αθλητισμός|27.01.2020 02:16

Ραγίζει καρδιές το γοερό κλάμα των κοριτσιών στην ακαδημία μπάσκετ του Κόμπι Μπράιαντ

Newsroom

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για το χαμό του Κόμπι Μπράιαντ στο δυστύχημα με ελικόπτερο. Όλος ο πλανήτης έχει «παγώσει» με τα συγκλονιστικά νέα αλλά ιδιαίτερα οι άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον ζούσαν είναι σε κατάσταση σοκ.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που μεταδίδονται από tmz.com - που πρώτο μετάδωσε την τραγική είδηση - σε βίντεο που τραβήχτηκε πριν από λίγη ώρα στην ακαδημία μπάσκετ του Κόμπι Μπράιαντ με επωνυμία Mamba Academy όπως ήταν και το προσωνύμιο του.

Οι αθλήτριες που εκείνη την ώρα είχαν αγώνα, μόλις έμαθαν την τραγική είδηση κυριολεκτικά κατέρρευσαν. Αγκαλιάστηκαν και για πολύ ώρα έκλαιγαν και προσεύχονταν στη μνήμη του, ενώ στη σάλα βρίσκονταν προπονητές και γονείς που και οι ίδιοι δε μπορούσαν να συγκρατήσουν το θρήνο τους.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές όταν κάποιος από τους προπονητές είπε στις αθλήτριες να έχουν δύναμη και κουράγιο και να προσεύχονται για την ψυχή όσων χάθηκαν τόσο άδικα σήμερα. Mάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο ο χρόνος πάγωσε ενώ το σκορ ήταν 16-21 9 λεπτά πριν την λήξη της περιόδου.

T

NBAμπάσκετΚόμπι Μπράιαντ