Αθλητισμός|29.01.2020 13:16

Εθνική Μπάσκετ: Η προεπιλογή παικτών για τα προκριματικά του Eurobasket

Newsroom

Το καλοκαίρι ο Ρικ Πιτίνο θα αναλάβει την καθοδήγηση της Εθνικής μας ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όμως πριν από αυτό, η Εθνική μας θα δώσει μια σειρά από παιχνίδια για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 με Βουλγαρία (21/2, 19:00) και Βοσνία (24/1).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την προεπιλογή στην οποία περιλαμβάνονται 15 παίκτες. Σε αυτή την κλήση δεν υπάρχουν αθλητές που αγωνίζονται στην Euroleague εξαιτίας της ταυτόχρονης αγωνιστικής δραστηριότητας.  Εκτός έμειναν παίκτες όπως ο Γιάννης Μπουρούσης κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Οι παίκτες που επέλεξε είναι: Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Γάιος Σκορδίλης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και θα αναχωρήσουν άμεσα για την Πάτρα, όπου θα γίνει η προετοιμασία. Το Σάββατο, επομένη του αγώνα απέναντι στην Βουλγαρία, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βοσνία.

Θανάσης ΣκουρτόπουλοςΕθνική μπάσκετμπάσκετ