Φρένο στο κινεζικό πρωτάθλημα λόγω κοροναΐού! Πανικόβλητοι οι ξένοι παίκτες
Newsroom
Ο κοροναϊός βάζει φρένο στην προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου σέντρα του κινεζικού πρωταθλήματος. Η ομοσπονδία της χώρας πήρε την απόφαση για αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Chinese Super League όπου αγωνίζονται σημαντικά ονόματα του που έχουν κάνει καλή καριέρα στην Ευρώπη, όπως είναι ο Φελαϊνί, o Χουλκ, ο Αρναούτοβιτς, ο Παουλίνιο, ο Ιγκαλό και ο Ροντόν.
«Η απόφαση αυτή πάρθηκε για την καταστολή και τον έλεγχο της επιδημίας πνευμονίας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας, που προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους.
Ηδη πάντως, όπως αναφέρει η Daily Mail ο κοροναϊός έχει τρομοκρατήσει τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην Κίνα, που ψάχνουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα πολλοί είναι οι παίκτες που «έχουν μιλήσει στους μάνατζέρ τους για να τους βρουν έναν τρόπο διεξόδου και επιστροφής στην Ευρώπη πριν από το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου».
- Ο Ανδρουλάκης έθεσε διορία στον Μητσοτάκη για την αποκάλυψη του email - «Ο Τριαντόπουλος εκτέλεσε αποστολή Μητσοτάκη»
- Σφοδρή σύγκρουση Ανδρουλάκη - Φλωρίδη στη Βουλή: «Γενιτσαρικά τάγματα» και «κομμάτια και θρύψαλα»
- Κλείνουν από νωρίς τους σταθμούς «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» την Παρασκευή, μέρα νέων συγκεντρώσεων
- Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Δέκα ελληνικά ντοκιμαντέρ που ξεχωρίσαμε