Αθλητισμός|07.02.2020 13:31

Η UEFA στηρίζει απόλυτα την ΕΠΟ

Newsroom

Εκτάκτως συνεδρίασε για μισή περίπου ώρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για τις επαφές που είχε με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και για τις συζητήσεις της ελληνικής αποστολής με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στάθηκε στην απόλυτη στήριξη που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενώ επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσέφεριν πως δεν πρόκειται να υπάρξει προσωρινή διοικούσα επιτροπή και η διοίκηση της ΕΠΟ θα συνεχίσει τη θητεία της μέχρι τις εκλογές του καλοκαιριού.

Η ΕΠΟ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησής του με τον Πρόεδρο της UEFA, καθώς και για τις συζητήσεις της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής.

Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε στα μέλη της Ε.Ε. την πρόθεση του προέδρου Τσέφεριν να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία Ε.Π.Ο και UEFA».

UEFAποδόσφαιροΒαγγέλης ΓραμμένοςΠετρ ΦούσεκΕΠΟ