Αθλητισμός|13.02.2020 13:41

Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός» για μία θέση στην τετράδα

Newsroom

Ατρόμητος και Άρης συγκρούονται απόψε (13/2, 19.00) στο Περιστέρι μία εβδομάδα μετά το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όποια ομάδα επικρατήσει, θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Σάββας Παντελίδης αντιμετωπίζει προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς απουσιάζουν οι Ούμπιδες, Γκάλο και Ντε Πο, ενώ ο Καχίλα ταλαιπωρείται από ίωση. Πιθανότατα στην ενδεκάδα θα ξεκινήσουν οι: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ανδρούτσος, Βέλλιος.

Στον Άρη, ο Μίχαελ Ένινγκ θα στηριχθεί και πάλι στην ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποιεί συνήθως. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μαρτίνες και Τόνσο, αλλά και τον ανέτοιμο Ιντέγε. Στην ενδεκάδα επικρατέστεροι είναι οι Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα και Ντιγκινί.

Το εισιτήριο στην ημιτελική φάση έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, ενώ απομένει και η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (19/2, 18.15).

ΑρηςΚύπελλο ΕλλάδαςΑτρόμητοςποδόσφαιρο