Αθλητισμός|16.02.2020 16:54

Αντετοκούνμπο: Τρέλα για «το παιδί απ' τα Σεπόλια» στο All Star Game!

Newsroom

Δεν έχει περάσει καιρός από την εποχή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξαπλωμένος στο δωμάτιό του στα Σεπόλια, ονειρευόταν να γίνει ένας καλός παίκτης του μπάσκετ. Και λίγα χρόνια αργότερα, έχει φτάσει εκεί όπου ούτε καν τολμούσε να ονειρευτεί. Ολος ο κόσμος βρίσκεται στα πόδια του, όλος ο πλανήτης παρακολουθεί κάθε κίνησή του, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω. Οχι γιατί έγινε καλός παίκτης αλλά γιατί έγινε ο καλύτερος!

Η παρουσία του στο Σικάγο για το All Star Game 2020 κατέδειξε την επίδραση και την επιρροή που έχει πλέον στο μπάσκετ ένα ψιλόλιγνο παιδί που ξεκίνησε από τον Φιλαθλητικό. Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος μαζί με τον θρυλικό ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι οι δύο αρχηγοί των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, τράβηξε πάνω του όλα τα φλας, όλες τις κάμερες, όλα τα βλέμματα. Αποτελεί τον βασικό πόλο έλξης στη διάρκεια των εκδηλώσεων του All Star Game που κορυφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/2, 03.00) με την αναμέτρηση της Team Giannis με την Team LeBron.

Στη διάρκεια της Media Day στο Σικάγο ο Γιάννης προκάλεσε συνωστισμό γύρω του από δημοσιογράφους, κάμερες, φωτογράφους. Κι ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει. Οπως άλλωστε απολαμβάνει κάθε στιγμή στο ονειρεμένο ταξίδι που πραγματοποιεί από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πόσταρε μία φωτογραφία από την κοσμοσυρροή στη Media Day, δηλώνοντας παράλληλα πως αισθάνεται ευγνώμων στον Θεό για την πορεία της καριέρας και της ζωής του, δίχως να ξεχάσει τις ρίζες του. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός μας βάζει εδώ και ο Θεός δεν κάνει λάθη. Ένα παιδί από τα Σεπόλια της Αθήνας».

Λίγο πριν είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τον αποθέωσε...

Το ποστ του Αντετοτούνμπο

T

NBA All Star Game 2020Γιάννης ΑντετοκούνμποNBA