Αθλητισμός|23.02.2020 16:59

Ο Παναιτωλικός με κεραυνό του Ρόσα νίκησε στον χορό των «καταδικασμένων»

Newsroom

Στη μάχη των... καταδικασμένων ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Φαρλέι Ρόσα. Ηταν πάντως περισσότερο νίκη ψυχολογίας παρά ουσίας, αφού αμφότεροι γνώριζαν πως τίποτα δεν θα αλλάξει από την τελική έκβαση του αγώνα ως προς τη βαθμολογική θέση των δύο ουραγών στη Super League. Εκείνο ωστόσο που φάνηκε είναι πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο στην τελευταία θέση και στο -7 από τον Παναιτωλικό, μόνο με θαύμα θα αποφύγει την τελευταία θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ που θα ακολουθήσει και θα καθορίσει τη μια ομάδα που θα υποβιβαστεί απευθείας και την άλλη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε από έναν κεραυνό του Φαρλέι Ρόσα στο 53', ο οποίος με...συστημένο σουτ κάρφωσε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Κότνικ. Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κόρμπου στις καθυστερήσεις.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Μαλή, Μαρσιάλ, Κέβιν, Ντίας, Νταλσιό, Ρόσα (89' Ντουάρτε), Μουνιέ (90' Μπαΐροβιτς), Αλβάρεζ (82' Ταχάρ), Ντάουντα.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης (63' Παπανικολάου), Γρίβας (56' Καμαρά), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης (83' Ρέτσος), Αραμπούλι.

ΠανιώνιοςΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιρο