Αθλητισμός|01.03.2020 22:00

Ο Ατρόμητος νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Αρη αλλά αυτό δεν του ήταν αρκετό

Newsroom

Στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κλ. Βικελίδης», ο Ατρόμητος επικράτησε του Άρη με 2-1, μια νίκη που ήρθε σε... «λάθος» παιχνίδι καθώς οι Περιστεριώτες αποκλείστηκαν στο κύπελλο από τους «κιτρινόμαυρους» ενώ αυτή τους η νίκη είναι χωρίς αντίκρισμα, καθώς δεν ήταν αρκετή για να τους φέρει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και στα πλέι οφ για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια, τη ώρα που ο Άρης είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε αυτά από την προηγούμενη αγωνιστική και είχε αλλαγές στη σύνθεσή του λόγω του ημιτελικού του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ (4/3, 18.00).

Η αναμέτρηση είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, αν και αυτό χάθηκε αρκετά νωρίς καθώς ο Ατρόμητος χρειαζόταν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στην εξάδα, και το γρήγορο προβάδισμα του ΟΦΗ έβαλε τέλος στις όποιες σκέψεις. Ο Μίκαελ Ένινγκ είχε προαναγγείλει πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Πέτρο Μπακούτση.

Μετά από ένα σχετικά «ήσυχο» πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο καταγράφηκαν τρία γκολ μέσα στα πρώτα 15 λεπτά. Ο Άρης προηγήθηκε στο 49', με τον Ντιγκινί να μετατρέπει σε ασίστ την μάσα του Ματσίνι. Τρία λεπτά αργότερα (52') ο Χαρίσης τροφοδότησε τον Ενσικουλού, που πλάσαρε εύστοχα νικώντας τον Έμαν για το 1-1. Στο 60' ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προσπάθεια ανατροπής, με τον Ροντρίγκο Γκάλο να σκοράρει με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 1-2.

Άρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Σόουζα, Σάσα, Μπακούτσης (64' Μαρτίνεζ), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Γκάμα (46' Ντιγκινί), Λάρσον (46' Τόνσο).

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος, Στρούγγης, Ρισβάνης, Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (81' Μπαένα), Ενσικουλού (70' Ούμπιντες), Ντε Πο (77' Γιακουμάκης), Μανούσος.

Super League 1ΑτρόμητοςΑρηςποδόσφαιρο