Αθλητισμός|15.03.2020 15:32

Μαθήματα ποδοσφαίρου από τον Ροναλντίνιο στις φυλακές που κρατείται!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Δύο πράγματα δεν μπορούν να συμβούν στον μαέστρο της μπάλας, Ροναλντίνιο. Να ξεχάσει το ποδόσφαιρο και να χάσει το χαμόγελο του! Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που κρατείται στις φυλακές της Ασουνθιόν στην Παραγουάη, καθώς συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, η καθημερινότητα δεν αλλάζει.

Ο Ρόνι συμμετείχε σε ένα τουρνουά 5Χ5 για τους φυλακισμένους και φρόντισε να κάνει τα μαγικά του, αφήνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους με ανοιχτό το στόμα. Η ομάδα του νίκησε 11-2 στον τελικό και ο Ροναλντίνιο πέτυχε 5 γκολ και έδωσε έξι ασίστ για τα υπόλοιπα γκολ. Έπαθλο για τον θρίαμβό τους; Οι νικητές θα μοιραστούν 16 κιλά καπνιστού χοιρινού!

Σε τεστ για τον κοροναϊό

Πάντως τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Ροναλντίνιο, καθώς το Δικαστήριο απέρριψε τρεις αιτήσεις να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. Ο Ροναλντίνιο υποβλήθηκε και σε τεστ για τον κοροναϊό COVID-19 την Παρασκευή (13/3), καθώς είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο Μπολσονάρο της Βραζιλίας. Ίσως να αποτελεί κι ένα μέτρο πίεσης προς τις αρχές της Παραγουάης για να αποφυλακιστεί. 

T
T

ΡοναλντίνιοποδόσφαιροΠαραγουάηΚορονοϊόςφυλακή