Επέστρεψε με νέο ρεκόρ τηλεθέασης η Bundesliga
H επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος πίσω από κλειστές πόρτες προσέλκυσε περισσότερους από 12 εκατομμύρια τηλεθεατές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με νέο ρεκόρ τηλεθέασης συνοδεύτηκε η επιστροφή της Bundesliga στους τηλεοπτικούς δέκτες του συνδρομητικού καναλιού skysports, το οποίο μάλιστα παρείχε τη δυνατότητα σε όσους συνδρομητές ήθελαν να παρακολουθούν τη μετάδοση με φυσικό ήχο οπαδών.
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ περισσότεροι από 12 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Μόνο το ντέρμπι της Βεστφαλίας ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Σάλκε παρακολούθησαν 5,4 εκ. τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη.
Στη Γερμανία μόνο οι τηλεθεατές πριν από την περίοδο της καραντίνας ήταν 3,68 εκατ, ενώ μόνο το Σάββατο οι συνδρομητές ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια. Παράλληλα περίπου 2,45 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση πέντε αγώνων το Σάββατο, που προσφέρθηκε στο ελεύθερο πακέτο, χωρίς συνδρομή.
Εκπρόσωπος της γερμανικής λίγκας (DFL) δήλωσε ότι οι αγώνες μεταδόθηκαν σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα στο τάργκετ γκρουπ ηλικίας 14-49 ετών η τηλεθέαση ξεπέρασε το 60%, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ.
«Καθεστώς Άγριας Δύσης»: Αυθαίρετα, μπαζώματα, ρύπανση στην Πλάκα της Νάξου - SOS για προστασία της παραλίας
Η αύξηση της κίνησης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φέρνει πιο κοντά την επέκταση - Πώς θα είναι η ανανεωμένη μορφή
Βήμα - βήμα η στρατηγική της κυβέρνησης μέχρι τη ΔΕΘ: Τα… διλήμματα, οι περιοδείες και το «καλάθι» των παροχών
Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό τις ημέρες του Πάσχα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr