• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γιώργος Μαζωνάκης: Μηνύσεις σε τέσσερα πρόσωπα μετά την καταγγελία του Στέφανου ΠαπαδόπουλουΣκύρος: Δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα πλέει ακυβέρνητο μετά από μπλακ άουτΚαρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται και μια «επιτροπή σοφών» εργάζεται για τη σωτηρία της χώρας«Δεν κλείνουμε δρόμους, ανοίγουμε δρόμους για όλη την κοινωνία»: Ούτε βήμα πίσω οι αγρότες
δημοφιλές τώρα: Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   02.07.2020 21:44
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το πρόγραμμα

Volley League: «Ζωντανός» στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
O Ολυμπιακός ισοφάρισε την σειρά(intime)
O Ολυμπιακός ισοφάρισε την σειρά(intime)

Ο  Ολυμπιακός επικράτησε του Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου με 3-0 σετ και ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ σε 1-1 νίκες.Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο ματς που θα γίνει το Σάββατο στις 4 Ιουλίου (17.15, ERT Sports ΗD).

Με πρώτους σκόρερ τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Μιχάλ Φίνγκερ που σημείωσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα και 52% αποτελεσματικότητα στην επίθεση ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη σε 92 λεπτά και δεν επέτρεψε στον Φοίνικα ΟΝΕΧ να μπει στον αγώνα.

Με πρώτους σκόρερ τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Μιχάλ Φίνγκερ που σημείωσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα και 52% αποτελεσματικότητα στην επίθεση ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη σε 92΄ και δεν επέτρεψε στον Φοίνικα ΟΝΕΧ να μπει στον αγώνα.

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ ήταν απειλητικός μόνο στο 1ο σετ όπου έδωσε μάχη για να το κατακτήσει αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά δεν του επέτρεψαν να μπει στον αγώνα. Με πάθος αλλά και με αποφασιστικότητα για τη νίκη οι παίκτες του Μουνιόθ έφεραν την κατάσταση και πάλι στα ίσια και όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα όπου πολύ πιθανό η ομάδα της Σύρου να παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Σέρβο ακραίο Φιλίπ Στοΐλοβιτς.

Ο Μουνιόθ εμπιστεύτηκε και πάλι δίδυμο ακραίων τους Κουμεντάκη, Χουσάι και αυτή τη φορά οι παίκτες του τον δικαίωσαν. Ο Γκέργκι μπήκε ελάχιστα στο 2ο σετ. Πάντως ο Φοίνικας έβαλε και πάλι δύσκολα στον Ολυμπιακό στο 1ο σετ. Μάλιστα προηγήθηκε με 16-14 χάρις τον άσσο του Στερν και την επίθεση του Κωστόπουλου αλλά ο Ολυμπιακός με τον εξαιρετικό Κουμεντάκη που πήρε δύο συνεχόμενους πόντους ισοφάρισε 18-18 και με το λάθος του Μήλ προσπέρασε 19-18. Ο Κουμεντάκης έκανε το 21-19 αλλά και ο αποτελεσματικός Φίνγκερ αλλά και ο Βουλκίδης έκαναν το 24-21. Ο Φοίνικας μείωσε με το χαμένο σερβίς του Κουμεντάκη και το σετ τελείωσε με τον πρώτο χρόνο του Βουλκίδη.

Με τον αέρα του 1ου σετ ο Ολυμπιακός πάτησε ακόμα πιο γερά στη σάλα του ΟΑΚΑ και με πρωταγωνιστή τον Βουλκίδη ξέφυγε 9-4. Ο Φοίνικας δε μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των «ερυθρολεύλων» που με δύο νέους πόντους του Κουμεντάκη έκανε το 16-9. Η διαφορά συντηρήθηκε και ο Κουμεντάκης έκλεισε με άνεση το σετ για τον Ολυμπιακό με 25-20.

Η νίκη του Ολυμπιακού σφραγίστηκε στο 3ο σετ όπου και πάλι ο Φοίνικας ΟΝΕΧ αντιστάθηκε μέχρι το 13-13. Τα δύο λάθη από Στερν, Κωστόπουλο έδωσαν στον Ολυμπιακό αέρα δύο πόντων (15-13). Ο Φίνγκερ και ο Τερβαπόρτι με μπλοκ και επιθέσεις μετά από φάσεις διαρκείας έκαναν το 20-15 και πάλι ο Κουμεντάκης έκλεισε τον αγώνα 25-19 για το 3-0 σετ.

 

Τα σετ: 25-22, 25-20, 25-19.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Φερνάντο Μουνιόθ): Φίνγκερ 13 (13/25 επ.), Πετρέας 6 (4/6 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Χουσάι 8 (7/13 επ., 1 άσσος, 35% υπ. - 22% άριστες), Βουλκίδης 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Τερβαπόρτι 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Κουμεντάκης 14 (12/23 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 47% υπ. - 41% άριστες) / Κοκκινάκης (λ, 80% υπ. - 60% άριστες), Στιβαχτής, Ανδρεάδης, Ασπιώτης, Ριζόπουλος, Γκέργκι.

Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ (Γιάννης Ορφανός): Κωστόπουλος 10 (9/17 επ., 1 άσσος, 25% υπ. - 17% άριστες), Χριστόφας 1 (0/3 επ., 1 μπλοκ), Κανέλλος 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Στερν 11 (9/22 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 53% υπ. - 32% άριστες), Μπουτσούγιεβιτς 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Μήλης 8 (7/23 επ., 1 άσσος) / Καρασαββίδης (λ, 57% υπ. - 36% άριστες), Βελούδης (λ), Λινάρδος 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ).

Το πρόγραμμα

3/7  Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός (17.00-ΕΡΤ) (νίκες: 1-0)

4/7 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (17.15- ΕΡΤ) (νίκες: 1-1)

5/7 Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός(19.00-ΕΡΤ) (αν χρειαστεί)

Διαβάστε ακόμη

Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά

Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • βόλεϊ
  • Ολυμπιακός
  • Φοίνικας Σύρου
  • volley league
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr