Σε ανοικτή γραμμή ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για το φιλικό τους λόγω κρουσμάτων στον Δικέφαλο
Ο ΠΑΟΚ κινείται βάσει πρωτοκόλλου μετά τα δυο κρούσματα κορονοϊού και υπάρχει σκέψη μετάθεσης του πρώτου φιλικού με αντίπαλο τον Ατρόμητο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Πορταριά του Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) ο ΠΑΟΚ, για προετοιμασία, με την αποστολή να μετρά δυο απώλειες λόγω ισάριθμων κρουσμάτων κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν στις εξετάσεις που έγιναν την Παρασκευή (31/7) και την Δευτέρα (3/8). Με βάση το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσα μέλη βρίσκονται στην αποστολή του «Δικεφάλου του βορρά» θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού ανά τρεις ημέρες, κάτι που σημαίνει πως τα επόμενα θα γίνουν το πρωί της Πέμπτης (6/8).
Ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να δώσει το βράδυ της Πέμπτης φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Οι ιθύνοντες των δυο ομάδων είναι σε ανοικτή γραμμή, καθώς υπάρχει η σκέψη για μετάθεση του φιλικού για την Παρασκευή, όταν και θα έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα τεστ που θα γίνουν την προηγούμενη ημέρα, για να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης του ιού.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



