Μυθικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 μέτρα από τον Τζόσουα Τσεπτεγκέι
Ο δρομέας από την Ουγκάντα βελτίωσε κατά δύο δευτερόλεπτα μια επίδοση που κρατούσε από το 2005🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρατούσε 15 χρόνια το εκπληκτικό ρεκόρ του Κενενίσα Μπεκέλε στα 5.000 μέτρα των ανδρών. Κι έσπασε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και με τους περισσότερους αθλητές να βρίσκονται εκτός ρυθμού λόγω της αγωνιστικής απραξίας. Ο φοβερός και τρομερός Τζόσουα Τσεπτεγκέι έγραψε ιστορία στο Diamond League του Μονακό καθώς έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2005. Και το έκανε συντρίβοντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοση στον κόσμο κατά δύο δευτερόλεπτα.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 10.000 μέτρων, ο οποίος κατάγεται από την Ουγκάντα, τερμάτισε σε χρόνο 12.35.36 βελτιώνοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Μπεκέλε που είχε τρέξει την απόσταση σε 12.37.35. Εξίσου εντυπωσιακό πάντως είναι το γεγονός πως ο Τσεπτεγκέι, ο οποίος έχει ειδικότητα στα 10 χιλιόμετρα, στα 5.000 μέτρα είχε ατομικό ρεκόρ 12.57.41, χρόνο που κατάφερε να βελτιώσει κατά 20 δευτερόλεπτα!
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



