Η Μίλαν σκόραρε στα 6,7'' το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των κορυφαίων πρωταθλημάτων
Ο Ραφαέλ Λεάο έγινε ο γρηγορότερος σκόρερ στη Serie A αλλά και στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα από τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πέτυχε η Μίλαν στο παιχνίδι με τη Σασουόλο για το πρωτάθλημα της Serie A. Οι παίκτες των Ροσονέρι αμέσως μετά τη σέντρα άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, που κατέληξε στον Πορτογάλο Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και σκόραρε μόλις 6,7'' (αρχικά χρονομετρήθηκε στα 6,2'') μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Πρόκειται για το γρηγορότερο γκολ που έχει καταγραφεί όχι μόνο στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στην ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών λιγκών (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία).
Το προηγούμενο ρεκόρ στη Serie A ανήκε στον Πάολο Πότζι, ο οποίος είχε σκοράρει στα 8,9 δευτερόλεπτα στο ματς Φιορεντίνα - Πιατσέντζα τη σεζόν 2001-02. Πάντως, πέραν του ρεκόρ, η Μίλαν πανηγύρισε και μια πολύτιμη νίκη με 1-2, το οποίο διαμόρφωσε ο Σαλεμάκερς στο 26' (μείωσε ο Μπεράρντι στο 89'). Με αυτή την επικράτηση η ομάδα του Στέφανο Πιόλι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από την Ιντερ, που την ίδια ώρα νικούσε 2-1 τη Σπέτσια και στο +4 από τη Γιουβέντους που συνέτριψε την Πάρμα με 0-4.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




