Τσιτσιπάς: Καθάρισε εύκολα τον Πολ κι έφυγε για τον ένατο προημιτελικό στο χώμα
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα του στο τουρνουά της Λυών κι έκλεισε θέση στην οχτάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ιδανική εκκίνηση στο τουρνουά της Λυών. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 2-0 σετ (6-1, 6-4) του 24χρονου Αμερικανού Τόμι Πολ (νο. 53) έπειτα από 1 ώρα και 16 λεπτά κι έκλεισε θέση για την προημιτελική φάση μιας ακόμη χωμάτινης επιφάνειας. Απέναντί του στην οχτάδα στο τουρνουά της κατηγορίας ATP 250, θα βρει τον 25χρονο Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα, νούμερο 60 στην κατάταξη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός στο πρώτο σετ, καθώς χρειάστηκε μόλις 29 λεπτά για να επικρατήσει με 6-1. Εκανε δύο σερί μπρέικ στο τέταρτο και στο έκτο γκέιμ για το 3-1 και το 5-1 αντιστοίχως, και καθάρισε το σετ με άνεση στο σερβίς του. Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο καθώς ανέβασε την απόδοσή του ο Πολ. Και πάλι όμως ο Τσιτσιπάς έκανε νωρίς το μπρέικ για το 2-1 παίρνοντας εκ νέου τα ηνία στο σετ. Κι αφού διατήρησε το σερβίς του μέχρι το φινάλε, έκλεισε το σετ στο 6-4 έπειτα από 47 λεπτά.
Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε για ένατη φορά εφέτος σε προημιτελικό στο χώμα (στα δέκα τουρνουά που έχει συμμετάσχει), δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Roland Garros που αρχίζει στις 24 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουνίου.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



