Basketball Champions League: Η Πάτρα πανηγυρίζει για τον Προμηθέα
O Nίκος Γκίκας σκόραρε 16 πόντους απέναντι στη Στρασμπουρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην παρθενική του εμφάνιση στο Basketball Champions League. Η νίκη 77-64 επί της πανίσχυρης γαλλικής Στρασμπούρ ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση στους "16" για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αν και το τυπικό θέλει λίγη αναμονή αφού ο όμιλος έχει αγώνες και αύριο.
Ο Νίκος Γκίκας με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών και είπε ότι «η ιστορία δεν γράφεται τυχαία, όλοι κάναμε το καλύτερο δυνατόν και είναι σημαντικό ότι στην ομάδα υπάρχου ξένοι που βάζουν το συνολικό καλό πάνω από τον εαυτό τους».
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



