«Τσιτσιπομανία» και στην Αυστραλία - Ο Στέφανος «έγινε» σουβλάκι! (pics)
Σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά έφτιαξε ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νερό στο όνομά του, πίνει η ομογένεια, ενώ από χθες (24/1) τρώει και στην υγειά του! Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την «τσιτσιπομανία» που έχει προκαλέσει τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αυστραλία!
Μάλιστα, ένα από τα ελληνικά εστιατόρια της Μελβούρνης, επέδειξε αντανακλαστικά και δημιούργησε σουβλάκι με το όνομά του!
Συγκεκριμένα το εστιατόριο που διευθύνει η Νικόλ Παπασάββα, κάλεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για να διαλέξει αυτός τα υλικά που θα έχει το δικό του σουβλάκι. Έτσι, το «Tsitsipas Souvlaki» που πλέον σερβίρεται σε Αυστραλούς αλλά και ομογενείς, αποτελείται από αρνί, πατάτες, τομάτα, τζατζίκι, ρόδι και λίγο βασιλικό! Το εστιατόριο «Σταλακτίτες» συμπεριέλαβε στο μενού του το «Tsitsipas Souvlaki». Οπως χαρακτηριστικά γράφουν οι άνθρωποι του εστιατορίου «είμαστε ενθουσιασμένοι ν' ανακοινώσουμε μια νέα προσθήκη στο μενού μας».
Το «Tsitsipas Souvlaki» θα είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο εστιατόριο από την Πέμπτη και φυσικά όσοι θα βρεθούν την ώρα του αγώνα στο μαγαζί θα μπορούν να το δοκιμάσουν. Οπως χαρακτηριστικά γράφουν θα είναι το αγαπημένο σουβλάκι του μενού για 16 δολάρια Αυστραλίας!

ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




