Premier League: Τρομεροί Λύκοι «δάγκωσαν» τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γουλβς ήταν εξαιρετική στο Ολντ Τράφορντ κι έκανε... κηδεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς κέρδισε (0-1) εκτός έδρας για πρώτη φορά στην Premier League μετά από 41 χρόνια!
Το 2022 άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ καθώς η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά το ντέρμπι με τη Σίτι και πρώτη με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο. Οι Λύκοι που είχαν 18 τελικές προσπάθειες και τον Ζοσέ Σα στο τέρμα σε εξαιρετική κατάσταση, πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο χάρη σε τέρμα του Ζοάο Μουτίνιο στο 82'.
Έτσι η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην έβδομη θέση και στο -4 από την τέταρτη Άρσεναλ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Παράλληλα, η Γουλβς βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση της καθώς ανέβηκε όγδοη, με τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Κόκκινους Διαβόλους.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



