Κύπελλο Ελλάδας: Σκληρή ήττα Ηρακλή από τον Ατρόμητο με 6-1
Σε ολόκληρη την ιστορία του, από την ημέρα που ιδρύθηκε η Α’ Εθνική, αλλά και στο Κύπελλο, ο Ηρακλής δεν είχε χάσει με τόσο βαρύ σκορ εντός έδρας!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ήττα με 6-1 στο Καυτανζόγλειο από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο είναι νέο αρνητικό ρεκόρ, θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, έστω κι αν τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και προκάλεσε αποδοκιμασίες των φιλάθλων.
Την τελευταία φορά που ο Ηρακλής είχε δεχτεί έξι γκολ, ήταν εκτός έδρας, το 2003 στη Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ, πάλι με 6-1. Εντός έδρας είχε δεχτεί πέντε γκολ δύο φορές. Το 1966 ηττήθηκε 0-5 από τον Παναθηναϊκό (Σακελλαρίδης 24’, 54’, Καμάρας 53’. Δομάζος 76’, Παπαεμμανουήλ 88’). Τριάντα χρόνια αργότερα, το 1996, είχε χάσει 2-5 από την Καλαμάτα (Κωνσταντινίδης 24’, Δ.Παπαδόπουλος 70’ - Τζούμπα 53’, Σακελλαρόπουλος 60’, Τεγγελίδης 75’, Δέδες 78’, 84’.
Αναμονή για τη χορηγία με την «Εγνατία Οδό»
Η διοίκηση του Ηρακλή περιμένει το πράσινο φως για την ανακοίνωση της σύναψης χορηγικής συμφωνίας με την «Εγνατία Οδός ΑΕ».
Σύμφωνα με την «Μακεδονία» προέκυψε αλλαγή στάσης της εταιρίας, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται το προς έγκριση θέμα στην ημερήσια διάταξη για την προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που έχει οριστεί για την Παρασκευή (1/11).
Η αρχική συμφωνία κάνει λόγο για ποσό ύψους 200.000 ευρώ, προκειμένου η εταιρία να γίνει «Μέγας Χορηγός» και να διαφημιστεί στην φανέλα του Ηρακλή.
«Φουντώνει» η παρανομία σε Σπέτσες-Πόρτο Χέλι: Μεγάλος κίνδυνος η ανυπαρξία ή η μη τήρηση του ορίου ταχύτητας στη θάλασσα
Νεκρός άνδρας στην Ομόνοια: Σε «άγνοια» αποδίδει τον καθαρισμό με χλωρίνη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου
Στο «μικροσκόπιο» το άγριο πάρτι μαύρου χρήματος με τις πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών στη Ρόδο - Οι 2 γυναίκες στο επίκεντρο
Σε ποια ατζέντα «επενδύει» η κυβέρνηση: Νέα μέτρα σε … δόσεις και αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr