Ιστορική επιστροφή Μπερλουσκόνι στη Serie A με την πρωτάρα Μόντσα!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η άσημη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι λύγισε στην παράταση την Πίζα με 3-4 και έκλεισε θέση στα σαλόνια της Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της απ' το 1912 που έχει ιδρυθεί! Η ομάδα που χρηματοδοτεί ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν που μεγαλούργησε στο ιταλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, επιστρέφει στο Καμπιονάτο με τη μικρή Μόντσα που έπειτα από 40 σεζόν στη Serie B κι άλλες 70 σε μικρότερες κατηγορίες, έκανε το όνειρο πραγματικότητα.
Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο μαζί με τον επί σειρά δεκαετιών στενό συνεργάτη του απ' τα χρόνια της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος επίσης εμπλέκεται με τη Μόντσα, είδαν το θαύμα τους να ολοκληρώνεται, έστω και με μπόλικη αγωνία καθώς η Πίζα στις καθυστερήσεις σκόραρε για το 3-2 ισοφαρίζοντας τη νίκη της Μόντσα του πρώτου αγώνα (2-1) και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όμως οι Μπιανκορόσι με δύο γκολ, γύρισαν το 3-2 σε 3-4 και πανηγύρισαν έναν ιστορικό προβιβασμό.
Με γκολ των Τορεγκρόσα (1΄) και Χέρμανσον (9΄), η Πίζα κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 20΄ με τον Ματσίν, προτού ο Γκιτκιάερ ισοφαρίσει σε 2-2 στο 79΄. Στο 90΄ο Μαστινού με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 3-2 για την Πίζα και έστειλε το ματς στην παράταση, αλλά εκεί τα γκολ του Μαρόνε στο 96΄ και του Γκιτκιάερ στο 100' έφεραν οριστικά και αμετάκλητα την ομάδα της Λομβαρδίας στην πρώτη κατηγορία. Η επιστροφή του Μπερλουσκόνι στη Serie A έγινε ξανά viral στα social media, όπως είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα η εικόνα του με κλειστά τα μάτια (μάλλον έχοντας αποκοιμηθεί) στη διάρκεια του πρώτου μπαράζ με την Πίζα.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



