Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ ο Δανός Γενς Γιόνσον
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Ένωση παρουσία του τεχνικού διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι. Ο 29χρονος Δανός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την ισπανική Κάντιθ, γίνεται το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρινόμαυρων μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
Ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα για τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή. Έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Ένωση θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.
Ο Γιόνσον άρχισε την καριέρα του στην Άαρχους στην οποία ανήκε έως το 2016. Στη συνέχεια έπαιξε για τέσσερα χρόνια (2016-2020) στην Τουρκία με την Κονιασπόρ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο και συμμετείχε στο Europa League για δύο σερί σεζόν (2016-17 και 2017-18). Το 2020 πήρε μεταγραφή στην Κάντιθ, «νεοφώτιστη» τότε στη La Liga, όπου ο Γιόνσον συμμετείχε σε 57 ματς σε δύο αγωνιστικές περιόδους. Επίσης, έχει 5 συμμετοχές στην Eθνική Δανίας με την οποία έκανε ντεμπούτο το Νοέμβριο του 2020.
«Δυο χρόνια παρακαλάμε»: «Μονοβάρδιες» ακόμα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Τι καταγγέλλουν οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας
Σε εγκαίνια, χωρίς κανάλια αλλά με social media ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η στροφή του υπουργού Υγείας
Επιστροφή στις ρίζες (ξανά)ζητάνε βουλευτές της ΝΔ - Κλείνει το «μάτι» στο παραδοσιακό κοινό η κυβέρνηση
Το «τσιρότο» του Μητσοτάκη, τα ραντεβού με «αναποφάσιστους» βουλευτές, το ριζίτικο για τον Τσίπρα και οι... Dividend Aristocrats
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr