• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γιώργος Μαζωνάκης: Μηνύσεις σε τέσσερα πρόσωπα μετά την καταγγελία του Στέφανου ΠαπαδόπουλουΣκύρος: Δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα πλέει ακυβέρνητο μετά από μπλακ άουτΚαρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται και μια «επιτροπή σοφών» εργάζεται για τη σωτηρία της χώρας«Δεν κλείνουμε δρόμους, ανοίγουμε δρόμους για όλη την κοινωνία»: Ούτε βήμα πίσω οι αγρότες
δημοφιλές τώρα: Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.08.2022 23:14
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Άνοιξε το δρόμο ο Γκρέι

Έδωσε μάχη αλλά έπεσε ο Άρης που αποκλείστηκε απ' το Europa Conference League

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο Άρης ήταν ανώτερος απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ των δέκα παικτών στο Κλ. Βικελίδης και νίκησε με 2-1. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Το 2-0 υπέρ της Μακάμπι απ' το πρώτο ματς ήταν δύσκολο να ανατραπεί και οι Κίτρινοι αποχωρούν πρόωρα απ' το Europa Conference League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε καλύτερο ρυθμό και την όρεξη να επιτεθεί με τις καλύτερες ευκαιρίες στο μέρος του απέναντι σε μία Μακάμπι Τελ Αβίβ που παρουσιάστηκε διαφορετική από το παιχνίδι του «Bloomfield», επιδιώκοντας κυρίως να σταματήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν το προβάδισμα στο 25' καθώς ο Πάλμα με εξαιρετικό φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πέρετζ με τον Ισραηλινό πορτιέρε στο 28' να μπλοκάρει σταθερά το δυνατό σουτ του Οντουμπάτζο.

Άνοιξε το δρόμο ο Γκρέι

Η στιγμή που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα ήταν στο 55' καθώς ο Γκλέιζερ ανέτρεψε τον Πάλμα, με τον Άγγλο ρέφερι Μπίτον να δίνει πέναλτι υπέρ του Άρη με χαρακτηριστική καθυστέρηση, αποβάλλοντας τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Στο 60' ο Γκρέι ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον αριθμητικό πλεονέκτημα και ένα ημίωρο μπροστά τους για να βρουν γκολ (τουλάχιστον) παράτασης και στο 68' οι Γκαρθία - Καμάτσο τόνωσαν την επιθετικότητα τους ωστόσο η Μακάμπι ήταν αυτή που βρήκε ανέλπιστα ένα γκολ.

Ειδικότερα στο 74΄, ο Μπράμπετς έκανε ολέθριο λάθος απομακρύνοντας με κεφαλιά τη μπάλα πάνω στον Κανιτσόφσκι και ο τελευταίος βρήκε με ωραία κάθετη τον Ζάχαβι που πέρασε τον Κουέστα και εκτέλεσε στην κενή εστία για το 1-1. Παρά την ψυχρολουσία από την ισοφάριση της ομάδας του Ίβιτς, ο Άρης δεν πτοήθηκε και άγγιξε το προβάδισμα στο 79' με τον Γκρέι να βγαίνει τετ α τετ με τον Πέρετζ και αυτός να τον νικάει.

Στο 81' όμως, η πίεση για το σύνολο του Μπούργος καρποφόρησε καθώς ο Οντουμπάτζο βρήκε ωραία τον Γκρέι και ο τελευταίος από τα δεξιά βρήκε με ωραίο τακουνάκι τον Ντουκουρέ που εκτέλεσε τον Πέρετζ για το 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν μάχη στα εναπομείναντα λεπτά για να βρουν δίχτυα και να στείλουν το ματς τη ρεβάνς στην παράταση και είχαν δύο ευκαιρίες, αρχικά στο 85' με την οβίδα του Πάλμα να φεύγει δίπλα από την εστία ενώ στο 87' ο Ονδούριος άσος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Γκρέι που έπιασε γυριστή κεφαλιά χωρίς να βλέπει αλλά ο Πέρετζ μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο για τα play-off του Europa Conference League όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νις στις 18 και 25 Αυγούστου αντίστοιχα με πρώτο παιχνίδι στο «Bloomfield Stadium» της ισραηλινής πρωτεύουσας και ρεβάνς στην «Allianz Riviera» της Νίκαιας.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν, Νταμπό (Καμάτσο 68'), Ντουκουρέ (Ντιόπ 90+5'), Μαντσίνι (Γκαρσία 78'), Ιτούρμπε (Γκαρθία 68'), Πάλμα (Χατζηϊωάννου 90+5'), Γκρέι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Μπίτον, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Ζεράλντες, Χοζέζ (Καντίλ 78'), Φαν Όβεριμ (Ρίκαν 90'), Γκλέιζερ, Κανιτσόφσκι (Μπίτον 90+1'), Κουβάς (Γκολάσα 66'), Γιοβάνοβιτς (Ζάχαβι 66').

Διαβάστε ακόμη

«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του

Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης

Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • Αρης
  • Europa Conference League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr