«Πτήση» Τεντόγλου στα 8,40μ. και πρωτιά στο Τόρουν με την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Πτήση» στα 8,40μ. έκανε στο Τόρουν ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους επικράτησε στο μίτινγκ στίβου που έγινε στην Πολωνία πραγματοποιώντας την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο!
Ο 25χρονος Ολυμπιονίκης μετά τα 8,12μ. στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ στις 2 Φεβρουαρίου, κυριάρχησε και στον δεύτερο αγώνα που συμμετείχε. Στο δεύτερο άλμα του σημείωσε 8,40μ. ξεπερνώντας την επίδοση του Αμερικανού Τζέρεμι Ντέιβις, ο οποίος είχε 8,21μ. από τις 27 Ιανουαρίου.
Ο Τεντόγλου στα τέσσερα άλματα που επιχείρησε, κατέγραψε επιδόσεις πάνω απ' τα οκτώ μέτρα: Στην 1η προσπάθεια έκανε 8,07μ., στη 2η 8,40μ., στην 3η 8,24μ. και στην 5η 8,27μ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8,17μ., ενώ πολύ μακριά έμειναν ο Κουβανός, Μάσο (7,84μ.) και ο Αμερικανός, Μαρκίς Ντέντι (7,84μ.).
Δεν τα κατάφερε ο Καραλής
Στο μίτινγκ του Τόρουν συμμετείχε και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ωστόσο άρχισε από τα 5,52μ. κάνοντας άκυρα άλματα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει νωρίς απ' τον αγώνα. Στα 60μ. εμπ. ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς τερμάτισε τέταρτος με 7.63.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



