Μελισσανίδης: «Ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα, θα το κάνω - Τέσσερις - πέντε μεταγραφές»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για 4-5 μεταγραφές σύμφωνα με τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα, προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.
Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για την έκβαση της χρονιάς και μίλησε για τα νέα σχέδια της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας» είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Μετά θα ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα: Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές. Είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη» είπε μεταξύ άλλων.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



