Πρωτάθλημα Αργεντινής: Η Μπαράκας Σεντράλ σταμάτησε τη Ρίβερ αλλά η Ταγιέρες δεν το εκμεταλλεύτηκε - Αδιανόητο γκολ με βολ πλανέ στο Βελέζ - Άρσεναλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μπαράκας Σεντράλ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγώνων της Ρίβερ Πλέιτ καθώς επικράτησε 2-1 των Millonarios. Ωστόσο η Ταγιέρες Κόρδομπα δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της προπορευόμενης στο πρωτάθλημα Αργεντινής, που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με τη Γοδόι Κρουζ (1-1) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο. Μείωσε τη διαφορά στους εννέα απ' την κορυφή έπειτα από 22 αγωνιστικές και ανακούφισε τη Ρίβερ που παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.
Σε άλλα ματς η Λανούς επικράτησε 1-0 στην έδρα της Πλατένσε, της Σαν Λορέντσο της Ροζάριο Σεντράλ και η Ατλέτικο Τουκουμάν με το ίδιο σκορ εντός έδρας της Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ η Βελέζ Σάρσφιλντ νίκησε επίσης με 1-0 την Άρσεναλ Σαραντί με ένα τρομερό βολ πλανέ του Κάστρο!
Μπαράκας Σεντράλ - Ρίβερ Πλέιτ 2-1
Ταγιέρες - Γοδόι Κρουζ 1-1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Άρσεναλ Σαραντί 1-0
Ατλέτικο Τουκουμάν - Ουνιόν Σάντα Φε 1-0
Πλατένσε - Λανούς 0-1
Σαν Λορέντσο - Ροζάριο Σεντράλ 1-0
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία
Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)
Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων
Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



