«Μιντιάρχης» ο Κριστιάνο Ρονάλντο - O CR7 επενδύει στον μεγαλύτερο μιντιακό όμιλο της Πορτογαλίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![AP Photo](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/ad1bfede-3883-4821-93b9-0101fd21cad3.jpg)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επεκτείνει τις δουλειές του και στον χώρο των media! O CR7 επενδύει στην ενημέρωση καθώς απέκτησε την Cofina Media, έναν από τους πιο σημαντικούς μιντιακούς ομίλους στην Πορτογαλία.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανήκει στην ομάδα επενδυτών που αγόρασαν το πλήρες μερίδιο της Cofina Media, που διαθέτει ένα δημοφιλές κανάλι αλλά και μια κορυφαία εφημερίδα.
Η συμφωνία, η οποία έφτασε στα 56,8 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το CM TV, το κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη χώρα, και την εφημερίδα Correio da Manha, κορυφαία σε πωλήσεις.
Ο Κριστιάνο συνεχίζει τις επενδύσεις μακριά απ' τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς δραστηριοποιείται σε ξενοδοχεία, γυμναστήρια, μόδα, αρώματα, ακίνητα κλπ.
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr