Επιβλητική η ΑΕΚ λύγισε τον Κολοσσό για την Basket League
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική κυρίως απ' τα μισά της τρίτης περιόδου και επιβλήθηκε του Κολοσσού με 93-74 για την Basket League.
Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Κολοσσό για περίπου 25 λεπτά, με την Ένωση στη συνέχεια με πρωταγωνιστή τoν Κουζμίνσκας και συνοδοιπόρους τους Τίλμαν και Ραντλ, να φτάνει στην εύκολη νίκη. Η ΑΕΚ Betsson έφτασε πλέον στο 3-3 και μπήκε και πάλι σε τροχιά 6άδας, με τον Κολοσσό να πέφτει στο 2-4.
Πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους κι ήταν αυτός που «καθάρισε» το ματς. Στους 24 ο Τζάστον Τίλμαν, που είχε 9/12 δίποντα, με τον Τζέισον Ραντλ να προσθέτει άλλους 12. Από την πλευρά του Κολοσσού, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνιελ Ουτόμι, που είχε 15 πόντους (τους 14 στο πρώτο ημίχρονο) με 4/7 τρίποντα, με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς να έχει 11 πόντους. Στα πολύ χαμηλά ο Άντριου Γκάουντλοκ, που είχε 8 πόντους, αλλά με 3/9 σουτ εντός πεδιάς.
AEK: Τιλμαν 24, Ραντλ 12 (3), Καράμπελας 6, Κουζμίνσκας 18 (1), ΜακΛέμορ 5 (1), Χολ 2, Φλιώνης, Νετζήπογλου 6 (1), Χατζηδάκης 6, Κουζέλογλου 6΄, Ματαλιωτάκης 2, ΜακΡέι 6.
Κολοσσός: Γιόργκενσεν 7 (1), Ουτόμι 15 (4), Μπραΐκοβιτς 11, Πόλεϊ 4, Περάντες 7, Γκάουντλουκ 8, Κολοβέρος 5 (1), Παπαγιάννης 3, Μπιλής 5 (1), Καμαριανός 6, Γόντικας 3.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



