Euroleague: Πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό με ήττα-σοκ στο ΣΕΦ απ' τη Βαλένθια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Και πώς να νικήσει ο Ολυμπιακός σκοράροντας μόλις 56 πόντους; Οι Ερυθρόλευκοι ήταν κάκιστοι στο ΣΕΦ, όπου υπέστησαν ήττα-σοκ απ' τη Βαλένθια με 56-63. Η ισπανική ομάδα οδήγησε τους Πειραιώτες στην έβδομη ήττα τους σε 14 αγωνιστικές στην Euroleague (7-7 ρεκόρ), ενώ η ίδια ανέβηκε στο 8-6 με την τρίτη σερί νίκη της.
Τα τρίποντα του Κώστα Παπανικολάου στο τέλος επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μειώσει στο -4 (56-60), αλλά απέμεναν μόνο 14'' και η Βαλένθια έκανε ό,τι χρειαζόταν για να... δραπετεύσει με μια πολύτιμη νίκη από το ΣΕΦ. Ο Άλεκ Πίτερς έλειψε από τον Ολυμπιακό, με τον Λουκ Σίκμα να μην μπορεί να καλύψει το κενό του και να μένει στον έναν πόντο στα 16 λεπτά που αγωνίστηκε.
Διψήφιοι από πλευράς Ολυμπιακού ήταν οι Ουόκαπ (13π. με 3/7 τρίποντα) και Κώστας Παπανικολάου (11π. με 3/6 τρίποντα). Ο Κάνααν έμεινε στους 8 πόντους με 2/6 τρίποντα, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε κι ο Φιλίπ Πετρούσεβ.
Οι Κρις Τζόουνς και Στέφαν Γιόβιτς πέτυχαν από 12 πόντους για τη Βαλένθια, ενώ 10 πρόσθεσε ο Ντέιμιαν Ίνγκλις.
Ολυμπιακός: Ουόκαπ 13 (3), Ουίλιαμς-Γκος, Κέινααν 8 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Φαλ 7, Παπανικολάου 11 (3), Μπραζντέικις 4, Πετρούσεβ, Μιλουτίνοβ 6, Σίκμα 1, ΜακΚίσικ 3
Βαλένθια: Κλαβέρ 5 (1), Πουέρτο 5 (1), Ρίβερς 4, Πραντίγια, Τζόουνς 12, Ίνγκλις 10 (2), Γιόβιτς 12 (1), Τουρέ 2, Χέρμανσον 4, Ρόμπερτσον 3, Ντέιβις 6
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



