Δόξα Πηγαδακίων: Η ομάδα - κόσμημα της Ζακύνθου έγινε 20 χρονών!
Λαμπερή εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζακύνθου παρουσία των Πύρρου Δήμα και Βασίλη Χατζηπαναγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων τα 20 χρόνια από τον πρώτο αγώνα των ακαδημιών.
Η Δόξα Πηγαδακίων διαθέτει εκτός από ακαδημίες, ανδρική αλλά και γυναικεία ομάδα και είναι από τις ελάχιστες που βρίσκονται στη νησιωτική Ελλάδα που μετρά 20 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε και ο Μύρτο Ουζούνι που αγωνίζεται τώρα στην La liga με τη φανέλα της Γρανάδα.
Για τα 20 χρόνια της η Δόξα Πηγαδακίων διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζακύνθου. Το παρόν έδωσαν δύο εκλεκτοί καλεσμένοι που έχουν τιμήσει τον αθλητισμό της Ελλάδας, ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και ο θρυλικός «Νουρέγιεφ» του Ηρακλή, Βασίλης Χατζηπαναγής.
Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο του Εthnos.gr
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



