Ξανά «ασημένιος» ο γίγαντας Κωνσταντινίδης! Μετά το Ρίο και το Τόκιο πήρε μετάλλιο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
Ο 54χρονος αθλητής έκανε συγκλονιστικό αγώνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Ελλάδα έφτασε τα τέσσερα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο γίγαντας Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της κορίνας F32 για τρίτη σερί διοργάνωση μετά το Ρίο και το Τόκιο!
Ο 54χρονος Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε συγκλονιστικό αγώνα και εξασφάλισε το μετάλλιο στην τελευταία του προσπάθεια πραγματοποιώντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ με βολή στα 38,65μ..
Νικητής και χρυσός Παραολυμπιονίκης ο Ρώσος Αλεξέι Τσούρκιν που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος ρίχνοντας 40.33μ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Λάζαρο Στεφανίδη που κατέλαβε την 5η θέση με 36.87μ., ενώ ο Δημήτρης Ζησίδης ολοκλήρωσε στην 9η θέση με βολή στα 23.90μ.
Η Ελλάδα έχει κατακτήσει δύο χάλκινα στο τάε κβον ντο με την Παπασταματοπούλου και την Γκέντζου και δύο ασημένια με τη Μανθοπούλου στα 100μ. και τον Κωνσταντινίδη στην κορίνα.
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μιανμάρ: Η διεθνής κοινότητα σπεύδει στο πλευρό της πληγείσας χώρας - Μάχη με το χρόνο για επιζώντες στα ερείπια
Ο Τραμπ πιέζει τους συμβούλους του να κλιμακώσουν την αύξηση των δασμών ενόψει 2ας Απριλίου
Φρίκη στους Αγίους Ανάργυρους: Συνελήφθη 20χρονος που ασέλγησε σε νήπιο την ώρα του διαλείμματος
Οι Sex Pistols επιστρέφουν στη σκηνή μετά από 22 χρόνια χωρίς τον Τζόνι Ρότεν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr