Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων: Συζητήθηκε η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό
Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συζήτησαν σήμερα, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο.
Θα συνεχιστούν οι επαφές κυβέρνησης - Ολυμπιακού
Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να έχει το δικό της «σπίτι». Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, για να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα, αναφέρουν πληροφορίες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



