Euroleague: Η σκληρή Παρτιζάν έσπασε το σερί του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι
Η Παρτιζάν επικράτησε 78-70 του Ολυμπιακού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι, έχασε το μυαλό του στα κρίσιμα σημεία και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κέρδισε με 78-70 έπειτα από ένα σκληρό ματς.
Το «ερυθρόλευκο» σερί σταμάτησε για τους Πειραιώτες στη δύσκολη έδρα της Παρτίζαν. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθαρό μυαλό σε κομβικές στιγμές του αγώνα και ηττήθηκε για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πειραιώτες έπεσαν στον 8-4, με το σερί τους να σταματάει στις έξι νίκες. Απ' την άλλη πλευρά, η σερβική ομάδα ανέβηκε στο 4-8, σημειώνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το «διπλό» στον Ερυθρό Αστέρα.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε καλό μπάσκετ για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, είχε τα ηνία του παιχνιδιού φτάνοντας μέχρι και το +14 (9-23). Κι όμως οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το μυαλό τους σε άμυνα και επίθεση, αστοχώντας παράλληλα και σε κρίσιμα ελεύθερα σουτ (7/31τρ.).
Ο Κάρλικ Τζόουνς έκανε ζημιά στην άμυνα των Πειραιωτών, με τον γκαρντ από το Νότιο Σουδάν να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 15 πόντους και 8 ασίστ. Πολύ καλή παρουσία από τον Λούντμπεργκ με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Ντέιβις να συμπληρώνει 12 πόντους.
Από την αντίπερα όχθη ο Φουρνιέ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, με τον Γάλλο να μετρά 16 πόντους με 2/8τρ., με τον Μιλουτίνοφ να προσθέτει 13 πόντους με 8 ριμπάουντ. Διψήφιος και ο Πίτερς με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



