• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Παπαδόπουλος για Μαζωνάκη: «Άμα ήθελα χρήματα θα δεχόμουν αυτά που μου πρόσφεραν για να μη μιλήσω»Γιαννόπουλος: Όποιος με χαρακτηρίζει μέθυσο ή οτιδήποτε άλλο θα κληθεί στις δικαστικές αίθουσεςΜαθητές διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια - 12 συλλήψειςΣτα διόδια ο αγώνας των αγροτών: Σήκωσαν τις μπάρες - Στο Μακρυχώρι μοίρασαν μήλα σε οδηγούς
δημοφιλές τώρα: Ελένη Παπαδοπούλου: Δολοφονία ο θάνατός της - Τη νάρκωσαν και την έκαψαν ζωντανή
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   22.04.2019 09:11
Newsroom
Newsroom

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος»

Ο σπουδαίος Ρουμάνος κόουτς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Δικεφάλου μαζί με τον γιο του Ραζβάν

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Από τη μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου από τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείψει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου , πατέρας του προπονητή του Δικεφάλου, Ραβζάν Λουτσέσκου.

Στην Τούμπα άλλωστε υπήρχαν διαπιστευμένοι και Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν να αποσπάσουν δηλώσεις από πατέρα και γιο: «Είναι μεγάλη στιγμή για την οικογένεια μας, πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα του Ραζβάν που δούλεψε πολύ για αυτό. Είναι ένα δίκαιο πρωτάθλημα καθώς ο ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κέρδισε τα ντέρμπι ήταν πιο έτοιμος και αποφασισμένος», δήλωσε ο 73χρονος τεχνικός που έχει στο ενεργητικό μεγάλες επιτυχίες όπως το ευρωπαϊκό Super Cup με την Γαλατασαράι το 2000 και το Κύπελλο UEFA με την Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2009.

Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι το τέλος της προσπάθειας, πρέπει να είναι η αρχή για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και η Ευρώπη το Champions League όπου η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να προσπαθήσει προκειμένου να έχει ένα καλό πρόσωπο. Αυτά όμως αφορούν το μέλλον, τώρα ο κόσμος, οι παίκτες πρέπει να χαρούν αυτή την μεγάλη επιτυχία».

Λίγο αργότερα μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: «Αισθάνομαι φανταστικά για τον Ραζβάν! Πρώτη φορά βρέθηκα σε ένα γήπεδο, χωρίς να έχω το ρόλο του προπονητή ή του αναλυτή. Ήμουν ένας πραγματικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ!  Η επιτυχία του Ραζβάν και της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και σε πολύ υψηλό επίπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Εγώ κέρδισα έναν τίτλο εκτός Ρουμανίας, στα 55 μου χρόνια, με τη Γαλατασαράι. Ο Ραζβάν το κατάφερε στα 50 του! Είναι πέντε χρόνια πιο μπροστά από μένα! Είχε κερδίσει το Κύπελλο με τη Ραπίντ, στα 42 του.

Ο Ραζβάν συνεχίζει το ίδιο στυλ σε σχέση με εμένα και του εύχομαι να φτάσει τους 31 τίτλους! Έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να τα καταφέρει. Από εδώ και πέρα, ξεκινούν οι μεγάλες επιτυχίες. Για το μέλλον, αποφασίζει ο Ραζβάν μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Σαββίδη. Όλα εξαρτώνται από τον κ. Σαββίδη. Εγώ κάθισα στη Σαχτάρ 12 χρόνια γιατί το ήθελε ο πρόεδρος».

Διαβάστε ακόμη

«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96

«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο

«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • Ραζβάν Λουτσέσκου
  • Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr