Super League: Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη για τον ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού
Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στο Ηράκλειο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ένα ματς που τα είχε όλα ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο με 3-2 για την 20ή αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως η μακεδονική ομάδα παρέμεινε στη δέκατη θέση.
Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο κορυφαίος τους παίκτης, Τιάγκο Νους, στο 6' και στο 45'+1, ενώ ο Γκονζάλες μετά την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος στο 62'. Ο Μπετανκόρ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σερραίους στο 23΄, ενώ στο 76' ο Σάλαζαρ έκανε το ματς... θρίλερ, δίχως όμως να κατορθώσουν οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν την ισοπαλία.
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (86? Σίλβα), Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Ανδρούτσος (64? Αποστολάκης), Σενγκέλια (90’+3? Θεοδοσουλάκης), Φούντας (86? Νέιρα), Νους, Γιουνγκ (64? Σαλσέδο).
Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (80? Αλρασντί), Στάικος (54? Πιρές), Λιάσος (80? Πεταυράκης), Ντέλετιτς (80? Ουαγκέ), Σοφιανός (69? Μασκανάκης), Σαλαζάρ, Μπεντανκόρ.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



