• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: «Πορτοκαλί» συναγερμός για ισχυρές καταιγίδες και χιόνια τα ΧριστούγενναΟι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέωνΑναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλανταΑγνοείται διοικητής πυροσβεστικού κλιμακίου στις Σέρρες
δημοφιλές τώρα: ΔΕΔΔΗΕ: Δικαίωση για καταναλώτρια που της ζητούσαν 27.500 ευρώ για ρευματοκλοπή - Η επιστολή που...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.02.2025 18:21 
Newsroom
Newsroom

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 24ης αγωνιστικής: Τι είπε ο Λανουά για τη φάση του πέναλτι του Μαντσίνι στο Λαμία - Παναθηναϊκός

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Ο Στεφάν Λανουά αναφέρθηκε στην περιβόητη και εξαιρετικά σπάνια φάση του πέναλτι που έκανε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής τονίζει ότι σωστά υποδείχθηκε το πέναλτι συμφωνώντας απόλυτα με τον διαιτητή του αγώνα Άγγελο Ευαγγέλου.

«Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση εδώ καθώς η μπάλα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου, ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ένας αντίπαλος θεωρώντας ότι η μπάλα ήταν αουτ πετάει μια μπάλα στη δική του περιοχή για να εμποδίσει το παιχνιδι. Σε τέτοια περίπτωση περιμένοιυμε τον καταλογισμό πέναλτι όπως κι έγινε εφαρμόζοντας σχολιαστικά τους κανόνες του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ, ο Λανουά σημειώνει ότι ήταν σωστή η κόκκινη στον Ντέλι για το μαρκάρισμα στον Γκατσίνοβιτς στη φάση του πρώτου γκολ: «Σε αυτή την περίπτωση παρότι υπάρχει γκολ ο αμυνόμενος διακινδυνεύει την ασφάλεια του αντιπάλου του κάνοντας του τάκλιν με ταχύτητα. ένταση και με τις τάπες πάνω από τον αστράγαλο. Περιμένουμε παρέμβαση του var, όπως κι έγινε, για να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη που υπέπεσε στο σοβαρό φάουλ».

Για τον αγώνα Ατρόμητος - Πανσερραϊκός σημειώνει οτι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο μαρκάρισμα του Αθανασίου στον Μπετανκόρ: «Εδώ ο αμυνόμενος εμποδίζει ξεκάθαρα τον αντίπαλο του να παίξει τη μπάλα χρησιμοποιώντας το πόδι και το χέρι του. Είναι καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε και περιμέναμε παρέμβαση του var για να καταλογιστεί».

Χαρακτηρίζει δε, «σωστό» το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους στο 88' σε χέρι του Φαρές έπειτα από σέντρα του Μπρόρσον: «Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος άγγιξε τη μπάλα με το χέρι κάνοντας το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Έχοντας το χέρι του σε αυτή τη θέση (πάνω από το ύψος του ώμου) ο παίκτης παίρνει το ρίσκο να χτυπήσει εκεί η μπάλα και να υποπέσει σε πέναλτι. Περιμένουμε παρέμβαση του var όπως κι έγινε για να δοθεί πέναλτι καθώς η παρέμβαση έγινε πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής».

Διαβάστε ακόμη

Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία

Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)

Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων

Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα

επόμενο άρθρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr