Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο προπονητής Γρηγόρης Γιασσάρης
Η ΕΟΚ θα τηρήσει ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ηλικία 55 ετών πέθανε ο προπονητής Γρηγόρης Γιασσάρης, βυθίζοντας το ελληνικό μπάσκετ στο πένθος.
Ο Γιασσάρης υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του αθλήματος, με σπουδαίο έργο στα αναπτυξιακά προγράμματα, κυρίως στο μπάσκετ της Θεσσαλίας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ την Κυριακή (23/3).
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
«Την απώλεια του Γρηγόρη Γιασσάρη θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του αθλήματος, με σπουδαίο έργο στα αναπτυξιακά προγράμματα, κυρίως στο μπάσκετ της Θεσσαλίας.Μετά την αξιόλογη καριέρα του με την Ολύμπια Λάρισας ασχολήθηκε με την προπονητική εργαζόμενος σε Περσέα Λάρισας, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΛ, Αίολο Τρικάλων, Φοίνικα Λάρισας, Ερμή Αγιάς, Δόξα Λευκάδας, Νίκης Βόλου, ΓΣ Φαρσάλων και Ίκαρους Τρικάλων.
Διετέλεσε περιφερειακός προπονητής παίδων-εφήβων της ΕΣΚΑΘ, το 2023 ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική Παμπαίδων, το καλοκαίρι του 2024 ήταν συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20, ενώ φέτος είχε οριστεί να είναι στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Παίδων.
Το Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr