Euroleague: Δεύτερη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό - Πάλευαν μόνοι τους Βεζένκοφ και Φουρνιέ
Η Βιλερμπάν νίκησε τον Ολυμπιακό στη Λυόν με 81-70🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Ολυμπιακός υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην Euroleague! Μετά τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν και στη Γαλλία από τη βαθμολογικά «καταδικασμένη» Βιλερμπάν με 81-70 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.
Οι Ερυθρόλευκοι έπεσαν στο 22-9, ενώ η δεύτερη Φενέρμπαχτσε με τη νίκη της επί της Παρί ανέβηκε στο 21-10. Τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, η πρώτη θέση παραμένει ανοιχτή. Ακολουθεί κρίσιμο ματς στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (27/3) απέναντι στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη που νίκησε στην παράταση τη Ζαλγκίρις και παρέμεινε εντός τετράδας. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άλμπα στο Βερολίνο στις 4/4 και τη Μακάμπι εντός έδρας στις 10/4.
Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κόντρα στην αθλητική ομάδα του Πουπέ, με την απουσία του Μιλουτίνοφ να είναι καθοριστική. Βεζένκοφ και Φουρνιέ έπαιξαν κυριολεκτικά μόνοι τους απέναντι στην γαλλική ομάδα, καθώς μέτρησαν 50 από τους 70 πόντους του Ολυμπιακού!
Ο Βούλγαρος φόργουορντ μέτρησε 25 πόντους με 10 ριμπάουντ σε μια ακόμα πληθωρική εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν, με τον Γάλλο γκαρντ να επιστρέφει στα γνωστά του στάνταρ μετρώντας 25 πόντους με 9/20 σουτ. Ο Ουίλιαμς-Γκος ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του (5π. 2λ.) με τους υπόλοιπους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να μένουν σε χαμηλά επίπεδα.
Για τη Βιλερμπάν ο Τεό Μαλεντόν ταλαιπώρησε την άμυνα των Ερυθρόλευκων με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ντε Κολό μίλησε στα κρίσιμα με 18 πόντους. Θετική συνεισφορά και από τον Σακό στην ρακέτα με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Βιλερμπάν (Πουπέ): Χάρισον 4, Λι 2, Μάλεντον 23 (2), Ατζίνσα 6 (2), Τζάσκσον, Ντε Κολό 18 (2), Σακό 9 , Ρόμπερσον 7 (1), Λάιτι 8 (2), Μπλακ 4, Μπέντιλ
Oλυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουίλιαμς-Γκος 5 (1), Ράιτ, Λι 4, Φαλ, Βεζένκοφ 25 (3), Παπανικολάου 3 (1), Ντόρσεϊ 4, Πίτερς 2, ΜακΚίσικ 2 (1), Φουρνιέ 25
Ο Τραμπ ετοιμάζεται για νέο ηλεκτροσόκ στην παγκόσμια οικονομία με τους νέους δασμούς - Πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική του;
Σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό άλλων επιζώντων στη Μιανμάρ - Φόβοι για πολλές χιλιάδες νεκρούς
Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας με σφοδρές καταιγίδες: Πού αναμένεται ο μεγαλύτερος όγκος νερού
Το σενάριο για τη διαδοχή Μητσοτάκη: Τι θα 'θελε ο ίδιος, τι θέλουν οι αντίπαλοί του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr