Super League: Νίκη με άρωμα... Ευρώπης για τον Άρη στην Τρίπολη
Ο Άρης επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα του Αστέρα Τρίπολης κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που ενδεχομένως θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι Κίτρινοι επικράτησαν 2-0 της αρκαδικής ομάδας σε παιχνίδι για την πρεμιέρα των πλέι οφ 5-8 της Super League. Ο Μπράμπετς στο 37' και ο Σαβέριο στο 58' σκόραραν τα δύο τέρματα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη που απειλήθηκε ελάχιστα και διατηρήθηκε για τέταρτο ματς αήττητη. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, αλλά έχουν μπροστά τους την πρόκληση του Κυπέλλου καθώς έπεται η ρεβάνς με τον ΟΦΗ στα ημιτελικά. Ο Αστέρας έπαιζε με δέκα παίκτες απ' το 62' λόγω αποβολής του Έντερ Γκονζάλες.
Ο Άρης ανέβηκε στους 24 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ 5-8, έχοντας τρεις περισσότερους από τον Ατρόμητο και έξι από τους ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Άλβαρες, Γκαρσία (81’ Άλχο), Μουνιόθ, Γκονζάλες, Χατζηγιοβάνης (46’ Κρεσπί), Καλτσάς (70’ Μπαρτόλο), Αλάγκμπε (46’ Γιαμπλόνσκι), Τζοακινί (70’ Μακέντα).
ΑΡΗΣ (Ουζουνίδης): Κουέστα, Μεντίλ (77’ Μοντόγια), Μάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (77’ Πάρντο), Μόντσου, Σιφουέντες, Σαβέριο (89’ Ντιαντί), Σπίκιτς (77’ Ντουντού), Μορόν (89’ Κουάισον).
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



