Formula 1: Επίδειξη δύναμης της McLaren στο Μαϊάμι και θρίαμβος του απίθανου Πιάστρι
Τέταρτη νίκη σε έξι αγώνες για τον Αυστραλό πιλότο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Όσκαρ Πιάστρι και η McLaren έκαναν επίδειξη δύναμης στην πίστα του Μαϊάμι. Ο ταλαντούχος Αυστραλός πιλότος κυριάρχησε στέλνοντας μήνυμα τίτλου καθώς πανηγύρισε την τέταρτη εφετινή νίκη του (τρίτη συνεχόμενη) σε έξι γκραν πρι!
Τον ακολούθησε ο Λάντο Νόρις με την έτερη McLaren, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes. Ο Μαξ Φερστάπεν, αν και πήρε την pole position, δεν μπόρεσε να κρατήσει πίσω του τις McLaren. Τερμάτισε τέταρτος και έμεινε πιο πίσω στη μάχη του τίτλου απέχοντας πια 32 βαθμούς απ' τον προπορευόμενο Πιάστρι. Ακολούθησαν οι Άλμπον, Αντονέλι, Λεκλέρκ, Χάμιλτον, Σάινθ και Τσουνόντα.
Βαθμολογία
- Πιάστρι 131
- Νόρις 115
- Φερστάπεν 99
- Ράσελ 93
- Λεκλέρκ 53
O επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι προγραμματισμένος για την Εμίλια-Ρομάνια στην Ίμολα το τριήμερο 16-18 Μαΐου.
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




