«Όχι» του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό
Στην υπόθεση υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Πιτίνο τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα δύο ραντεβού που έκαναν επί αθηναϊκού εδάφους και είχε ανακοινώσει πως θα κάνει γνωστή την τελική του απόφαση την Παρασκευή (21/6), αφού πρώτα συζητήσει με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω θετικό και τα «μηνύματα» από όλες τις πλευρές έδειχναν πως το deal δεν βρίσκεται μακριά.
Ωστόσο, στην υπόθεση υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή. Όπως έγινε γνωστό από τον πιο έγκυρο μπασκετικό δημοσιογράφο στις ΗΠΑ, τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Αμερικανός τεχνικός δεν μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την νέα σεζόν και θέλει να κυνηγήσει μια θέση στο ΝΒΑ.
Πηγή: SDNA
Διαβάστε ακόμη
«Μέγγενη» G7 στη Ρωσία: Απειλές για νέες κυρώσεις αν δεν αποδεχθεί την εκεχειρία στην Ουκρανία - Οι εγγυήσεις Πούτιν και η στάση του Τραμπ
Τέμπη: Νέο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο - Ο διάλογος του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα
Η Moody's έδωσε επενδυτική βαθμίδα στην ελληνική οικονομία
Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Βρέφος πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο - Το ξέχασε η μητέρα του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr