ΠΑΟΚ: Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Κυριακή ο Κοεντράο
Ο 31χρονος συμφώνησε στο οικονομικό σκέλος με την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά ζήτησε 48 ώρες για να απαντήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φάμπιο Κοεντράο ολοκλήρωσε τη παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκεί που συζήτησε όλα όσα αφορούν το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας που του πρότεινε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Ο 31χρονος Πορτογάλος έδειξε να είναι θετικός με τα όσα άκουσε από τους «ασπρόμαυρους», ειδικά στο οικονομικό σκέλος, όμως ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να απαντήσει.
Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν αρνητικοί στο συγκεκριμένο αίτημα του Πορτογάλου και πλέον τον περιμένουν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτάθηκε.
Ο Κοεντράο θα επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου στην Πορτογαλία και οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν την οριστική απάντησή του, και εφόσον αυτή είναι θετική, δεν αποκλείεται να συμβεί ό,τι και στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα, με τον Κοεντράο να ταξιδεύει απ' ευθείας για την Ολλανδία.
Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



