Τα χρέη πνίγουν τον Ροναλντίνιο: Του κατασχέθηκαν 57 ακίνητα και τα διαβατήριά του
Ο Ροναλντίνιο δεν μπορεί να βγει από τη χώρα, του κατασχέθηκαν 57 ακίνητα ενώ τα χρέη του ανέρχονται σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όταν ο Ροναλντίνιο (και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές) στήριζε τον πρώην στρατιωτικό και γνωστό ακροδεξιό Ζαΐρ Μπολσονάρο για την προεδρία της Βραζιλίας, σίγουρα δεν περίμενε πως θα βρεθεί κατηγορούμενος για χρέη προς το δημόσιο και θα έχανε 57 ακίνητα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha», το δικαστήριο του Ρίο κατέσχεσε 57 ακίνητα που διατηρούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο Σαν Πάολο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ κρατήθηκε το βραζιλιάνικο και ισπανικό διαβατήριό του. Αυτό σημαίνει πως ο Ροναλντίνιο δεν μπορεί να βγει από τη χώρα, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μία λύση μετά την δικαστική απόφαση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, τα χρέη του χαμογελαστού παιδιού του ποδοσφαίρου ανέρχονται σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροναλντίνιο δεν είναι ο πρώτος και πιθανότατα δεν θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που... πνίγεται στα χρέη. Στο ίδιο... καζάνι βράζει και ο θρυλικός Καφού.
Από τα μπλόκα τα… κάλαντα των αγροτών - Τι απαντά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Ντόρα Γιαννακοπούλου: Μια ζωή σαν πρόβα νυφικού, γεμάτη έρωτες και βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες
Όταν ο Μουσολίνι υποχρεώθηκε να ομολογήσει: «Έχουν υψηλό φρόνημα αυτοί οι Έλληνες»…
Ο Λυκουρέντζος που έστειλε στην ώρα τους τις οφειλές, ο υστερικός Καιρίδης και οι «σοφοί» της Καρυστιανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




